Servei de vídeo passarel·la per a botigues

La digitalització dels serveis de màrqueting ens ha portat a transcendir la imatge estàtica de la fotografia de sempre, per afegir noves tècniques de comunicació , en aquest cas en forma de vídeo, la forma més realista i amb tota mena de formats possibles. L’ objectiu és assolir i captar l’atenció d’un públic cada cop més ampli, disposat a deixar-se sorprendre i fins i tot convèncer a través de les imatges.

Si això és aplicable pràcticament a qualsevol model de negoci, ho és encara més en el cas de la moda. Els serveis de vídeo passarel·la per a botigues de moda han esdevingut imprescindibles.

A Fotoempresas, som professionals de la imatge, ja sigui en format fotografia o en vídeo. T’ajudarem a potenciar la marca de la teva empresa perquè triomfis i et converteixis en referent. Els vídeos passarel·la són un dels nostres forts. Pots confiar en nosaltres i la nostra experiència, basada en la satisfacció de tants clients.

A més, tenim la nostra pròpia agència de models modelosecommerce.com , amb models formats específicament per a fotografia ecommerce i per a vídeo passarel·la. Una gran opció per als nostres clients que podran escollir el que s’adapti més al que estan buscant.

En què consisteix?

El vídeo màrqueting és una eina que es recolza en l’ús de les imatges audiovisuals i es difon a través d’internet amb una intenció enfocada a donar valor a les estratègies publicitàries més variades. L’objectiu és visibilitzar, posicionar i vendre , és a dir, la tan buscada conversió .

El vídeo màrqueting és un servei en auge, demanat cada vegada per més empreses que desitgen veure augmentada la seva notorietat a través del contingut audiovisual . Es tracta d’un mitjà ideal per a tots els públics, però és, sobretot, el que atrapa la trucada Generació I i la Generació Z, els més joves, que connecten d’una forma ràpida i emocional amb el que se’ls mostra a través de les imatges que es difonen a través de les xarxes socials.

Beneficis d'incloure vídeos a una botiga de moda

El màrqueting de continguts es veu enriquit amb el format vídeo, fàcilment optimitzable i compartible fins a esdevenir viral. D?aquí ve el seu èxit i que recentment hagi guanyat en popularitat.

Si del que es tracta és de crear vídeos per a la teva marca de moda, aleshores estem parlant d’una passarel·la que, com a les millors cites de models, ofereix una mostra del millor del teu comerç i del teu negoci. Has de tenir molt en compte que el contingut audiovisual té un impacte positiu, demostrat, en les vendes i segons algunes dades objectives, fins al 90% dels usuaris d’internet afirmen que els vídeos de productes són útils quan han de decidir si compren i què compren.

En el cas d’una botiga de moda, el vídeo mostra de manera fidedigna tots els detalls del producte i realça, d’una manera evident, com queden les peces quan les llueixen les models o fins i tot els maniquins.

En aquest cas, el vídeo producció en esdeveniments de moda no es limita a la presentació a la passarel·la, sinó que va molt més enllà de la pròpia desfilada. Es crea tot un món al voltant d’una col·lecció i d’un treball de disseny concret, que augmenta la viralització de les imatges que es comparteixen a totes les xarxes socials.

Si el món de la moda ja és fashion per definició, la creació de vídeos passarel·la incrementa encara més aquesta sensació ia més afavoreix que els clients retinguin les imatges a la seva ment, de manera que aquesta marca passa a formar part del top of mind dels futurs clients.

Una presentació d’una col·lecció de moda és complexa i alhora efímera. Per això, quan el xou acaba i els focus d’apaguen, una manera de complaure un públic que en demana més, és la creació d’una vídeo passarel·la. Vídeos curts amb capacitat per incrementar l’interès dels consumidors, potenciar-ne la marca i seguir en connexió amb la clientela potencial.

Vídeo passarel·la de model per a eShop

En el cas que el teu negoci sigui una eShop, la vídeo passarel·la és una oportunitat perfecta per mostrar, al teu aparador virtual, els teus productes en moviment. Es tracta de la manera més efectiva que els teus clients comprovin com queden les peces posades, com llueixen, com es mouen.

Es tracta d’un excel·lent mètode per humanitzar la teva marca, també mostrant el taller, l’equip amb què treballes, l’evolució dels teus dissenys fins arribar al seu estadi final, és a dir, a la presentació davant del públic a través d’internet.

Pel que fa a l’efectivitat de la vídeo passarel·la, s’ha demostrat que les botigues en línia que disposen d’una gran quantitat de vídeos al seu lloc, mostrant entre el 50 i el 70% del total de productes, tenen una conversió un 31% més efectiva que aquelles que baixen aquest percentatge fins a un 25% o menys encara.

L’equació és simple: menys vídeos i menys imatges condueixen a menys conversió, exactament el contrari del que es pretén.

Un eShop està pensat de forma estratègica perquè el públic entri, romangui com més temps millor i vagi saltant de producte en producte comprant al seu pas tot el que li faci til·lí. Està comprovat que els clients que veuen 10 vídeos o més en un eCommerce, compren fins a un 119% més que els que es van aturar amb un sol vídeo.

Tampoc no es tracta d’esborrar el públic, sinó de donar-los petites càpsules d’informació ben elaborada, creada per professionals amb la idea de generar vendes. Les empreses que actuen així i tenen en compte aquestes estratègies, triomfen.

A Fotoempresas, som professionals de la imatge, ja sigui en format fotografia o en vídeo. T’ajudarem a potenciar la marca de la teva empresa perquè triomfis i et converteixis en referent.

Els vídeos passarel·la són un dels nostres forts. Pots confiar en nosaltres i la nostra experiència, basada en la satisfacció de tants clients.

Vine i presenta’ns el teu projecte, explica’ns en què et podem ajudar i demana’ns pressupost sense cap compromís. Veuràs que la moda es converteix en una cosa encara més màgica i fascinant si les imatges estan ben treballades i que els teus clients sentiran la temptació de voler-ne més.

La teva nova col·lecció com no podries imaginar-la, amb un gran llançament web, presència a les xarxes socials i viralització de la teva passarel·la.