Serveis fotogr脿fics integrals

 

Estem dins聽l’era聽de la comunicaci贸, la publicitat, el聽marketing, les xarxes socials, en resum:聽l’era聽de la IMATGE. La teva imatge de marca 茅s tot, i de conseq眉猫ncia, les teves fotografies.聽脡s聽per aix貌 que ens esforcem per oferir-te els millors serveis fotogr脿fics integrals.

 

Tenir bones fotografies de productes 茅s un dels majors factors per obtenir vendes. Avui dia no 茅s necessari tocar el producte per comprar-lo: vet aqu铆聽la import脿ncia聽de qu猫聽la foto聽transmeti聽la realitat del producte. Hem de ser capa莽os de transmetre a trav茅s d’una foto el tacte,聽l’olor, el color, el gust… Hem de trencar les fronteres entre el m贸n聽f铆sic聽i el m贸n聽online.

 

Per exemple, si treballes un producte artesanal, que est脿 fet amb amor, amb feina, esfor莽, inversi贸 de temps, de聽mat猫ria primera… No et pots permetre que per una foto de mala qualitat no es transmeti l’ess猫ncia. Una mala fotografia pot engegar tota la feina a rodar.

Al contrari, una bona fotografia real莽a les parts que vulguis destacar, afegeix valor, destaca i聽d贸na聽visibilitat al teu producte.

 

脡s just per aix貌 que molts clients, grans firmes incl煤s, confien en聽FotoempresasPhotoStudio聽SL per la seva imatge de marca. Saben聽que聽amb nosaltres tenen聽garantida聽una 貌ptima visualitzaci贸 dels seus productes.

 

Entre els nostres serveis comptes amb:

 

– Fotografia de moda (amb i sense models, sempre a聽l’煤ltima)

– Fotografia de producte (som especialistes en fotos descriptives fidels a la realitat)

– Fotografia de bodeg贸 (d贸na personalitat i context a les teves fotos)

– Producci贸 de fotografia editorial (planifiquem les sessions fotogr脿fiques que necessitis)

– Retoc i Postproducci贸 (per garantir la fidelitat i el millor resultat)

– Redacci贸 de contingut (per descriure amb paraules els detalls o parlar de la teva marca)

 

 

Si vols con猫ixer-nos millor o necessites que fem聽treballs espec铆fics, demana鈥檔s pressupost sense comprom铆s:聽el nostre equip d鈥檃ssessors estar脿 encantat d鈥檃tendre鈥檛.

This site is protected by WP-CopyRightPro