Serveis fotogràfics integrals

 

Estem dins¬†l’era¬†de la comunicaci√≥, la publicitat, el¬†marketing, les xarxes socials, en resum:¬†l’era¬†de la IMATGE. La teva imatge de marca √©s tot, i de conseq√ľ√®ncia, les teves fotografies.¬†√Čs¬†per aix√≤ que ens esforcem per oferir-te els millors serveis fotogr√†fics integrals.

 

Tenir bones fotografies de productes √©s un dels majors factors per obtenir vendes. Avui dia no √©s necessari tocar el producte per comprar-lo: vet aqu√≠¬†la import√†ncia¬†de qu√®¬†la foto¬†transmeti¬†la realitat del producte. Hem de ser capa√ßos de transmetre a trav√©s d’una foto el tacte,¬†l’olor, el color, el gust… Hem de trencar les fronteres entre el m√≥n¬†f√≠sic¬†i el m√≥n¬†online.

 

Per exemple, si treballes un producte artesanal, que est√† fet amb amor, amb feina, esfor√ß, inversi√≥ de temps, de¬†mat√®ria primera… No et pots permetre que per una foto de mala qualitat no es transmeti l’ess√®ncia. Una mala fotografia pot engegar tota la feina a rodar.

Al contrari, una bona fotografia realça les parts que vulguis destacar, afegeix valor, destaca i dóna visibilitat al teu producte.

 

√Čs just per aix√≤ que molts clients, grans firmes incl√ļs, confien en¬†Fotoempresas¬†Photo¬†Studio¬†SL per la seva imatge de marca. Saben¬†que¬†amb nosaltres tenen¬†garantida¬†una √≤ptima visualitzaci√≥ dels seus productes.

 

Entre els nostres serveis comptes amb:

 

– Fotografia de moda (amb i sense models, sempre a¬†l’√ļltima)

– Fotografia de producte (som especialistes en fotos descriptives fidels a la realitat)

РFotografia de bodegó (dóna personalitat i context a les teves fotos)

РProducció de fotografia editorial (planifiquem les sessions fotogràfiques que necessitis)

РRetoc i Postproducció (per garantir la fidelitat i el millor resultat)

РRedacció de contingut (per descriure amb paraules els detalls o parlar de la teva marca)

 

 

Si vols conèixer-nos millor o necessites que fem treballs específics, demana’ns pressupost sense compromís: el nostre equip d’assessors estarà encantat d’atendre’t.