Postproducció digital d’autor, editorial, imatge de publicitat i eCommerce.

A Fotoempresas sabem que als fotògrafs professionals el retoc i postproducció d’imatges els consumeix molt temps i són rutinaris. Per a això posem a la teva disposició un equip de 20 professionals del retoc fotogràfic. Per tal que una bona fotografia tingui exactament el resultat desitjat, és necessari el retoc, per treure el millor partit a les fotos i per adaptar-les a les teves necessitats.

 

T’ajudem a triar les millors fotografies, solucionem els possibles problemes que puguin tenir, i les millorem seguint els nostres elevats estàndards de qualitat i, per descomptat, les exigències del client.

 

Fem retoc, ben sigui per format imprès (editorials, revistes, publicitat impresa, catàlegs per empreses), bé per format digital (webs de venda online, blogs, i qualsevol format que necessitis per les xarxes). Traiem el millor partit possible dels teus productes i els presentem de manera fidel al consumidor.

 

Algunes de les nostres solucions de postproducció per professionals són: processat RAWs, retoc de bellesa, tractaments, pells, pèls, emmascarat i revelat/gestió de color.

 

Retoc y Postproducció

D’altra banda, oferim serveis de retoc fotogràfic per botigues online: eliminació de fons, retalls, màscares, realització d’ombres, canvis de color, reconstrucció de maniquí invisible, retoc de joieria.

D’aquesta manera obtindràs un resultat que captivarà els teus clients i augmentarà la cistella de la compra de la teva botiga online.

 

També realitzem automatitzacions dissenyades a mida per cobrir les necessitats de cada client. El nostre objectiu no és només oferir la màxima qualitat, sinó reduir al mínim el temps de posada online del producte per la seva venda.

Envia’n’s una imatge de mostra i et farem una prova abans de treballar en la resta de fotografies perquè vegis el que podem aconseguir. Demana’n’s pressupost sense compromís o truca’n’s al telèfon que trobaràs al web: els nostres assessors estaran encantats d’atendre’t!