Retoc fotogràfic i Postproducció

Sabem que als fotògrafs professionals, el retoc i la postproducció d’imatges els consumeix molt de temps i els resulten rutinaris. Per això a la nostra empresa posem a la teva disposició un equip de 20 retocadors professionals . Però si voleu que una bona fotografia tingui exactament el resultat desitjat, cal el retoc: per treure el millor partit a les fotos i adaptar-la a les vostres necessitats.

fotografías anillos ecommerce

Especialistes en postproducció digital d’autor, editorial, imatge de publicitat i eCommerce.

A la nostra empresa t’ajudem a escollir les millors fotografies, solucionem els possibles problemes que puguin tenir, i les millorem seguint els nostres elevats estàndards de qualitat i, per descomptat, les exigències del client .

 

Realitzem retoc tant per a format imprès (editorials, revistes, publicitat impresa, catàlegs d’empresa) com per a format digital (webs de venda online, blocs, i qualsevol format que necessitis per a les xarxes socials), traient el millor partit possible dels teus productes i presentant-los de manera fidel al consumidor.

 

Algunes de les nostres solucions de postproducció per a professionals són: processat RAWs, retoc de bellesa, tractaments, pells, cabells, emmascarat i revelat/gestió de color.

Oferim serveis de retoc fotogràfic per a botigues en línia: eliminació de fons, retallades, màscares, realització d’ombres, canvis de color, reconstrucció de maniquí invisible, retoc de joieria.

D’aquesta manera obtindràs un resultat que captivarà els teus clients i augmentarà el carretó de la compra de la teva botiga en línia.

 

També realitzem automatitzacions dissenyades a mida per complir les necessitats de cada client. El nostre objectiu no és només oferir la màxima qualitat, sinó també reduir al mínim els temps de posada en línia del producte per a la seva venda.

Retoc fotogràfic professional per a empreses i professionals

 

Fotoempreses som especialistes en retoc fotogràfic per a empreses i professionals. Sabem que als fotògrafs professionals la postproducció d’imatges els consumeix molt de temps, és rutinari i els treu temps, per això Fotoempreses posem a la seva disposició un equip de professional del retoc fotogràfic per ajudar-los . Oferim baix cost i puntualitat en els lliuraments amb una qualitat excel·lent , ja que el nostre equip i maquinària està optimitzada per fer-ho.

D’altra banda també oferim serveis de retoc fotogràfic a empreses sobretot estem especialitzats en botigues online per a elles oferim les mateixes premisses , baix cost, puntualitat i resultats excel·lents.

 

Som professionals honestos i sempre expliquem als nostres clients que el retoc fotogràfic té limitacions si no tenim una bona fotografia. Envia’ns una imatge de mostra i et farem una prova abans de treballar a la resta de fotografies perquè vegis tot el que podem aconseguir.

Envia’ns una imatge de mostra i et farem una prova abans de treballar a la resta de fotografies. D’aquesta manera podràs veure què podem aconseguir a partir d’una fotografia. Demana’ns pressupost sense compromís.


Preguntes freqüents per al servei de retoc fotogràfic

Truca’ns al 93 6677345 o envia’ns un correu electrònic a info@fotoempresas.es. Estarem encantats d’atendre’t.

T’enviarem un link a una carpeta compartida perquè ens facis el lliurament o també pots utilitzar qualsevol sistema d’emmagatzematge al núvol que coneguis o t’interessi.

Per descomptat! Rebràs almenys dues o tres proves abans de ser retocades totes les imatges per acabar de discutir-ne els detalls.

La majoria dels projectes tenen una durada de 5 a 10 dies laborables a partir de la data en què rebem les imatges, tot depèn de la quantitat. Si necessites que el teu projecte es faci més ràpid, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres perquè puguem discutir la possibilitat de posar urgència a la teva sol·licitud. Hi haurà un càrrec addicional per a tots els treballs urgents.

60 dies. Passat aquest termini els eliminarem del nostre servidor.

Sí, però només a les imatges que necessita més temps del que és habitual per corregir imperfeccions i també les imatges que tenen elements altament reflectors com la plata, l’or, el cromat, els vidres, etc… En tot cas en el pressupost que acceptis tots aquests detalls ja estaran prèviament contemplats.

Per descomptat! Repetirem qualsevol imatge fins que estiguis satisfet.

Tots els pagaments seran per transferència bancària.

Sí! Els nostres preus són molt competitius. Consulta’ls .