Redactor de continguts & SEO - www.fotoempresas.es
%archive_title% | %blog_title%
5100
page-template-default,page,page-id-5100,bridge-core-2.0.2,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Redactor de continguts & SEO

El servei de redacció de continguts amb SEO neix de la demanda dels nostres clients i amb ell seguim la mateixa línia de qualitat que ens caracteritza. Fem descripcions fidedignes als productes seguint les pràctiques recomanades per una indexació òptima en els buscadors.

 

Maximitza les ventes amb descripcions fidedignes i posicionant el teu producte en els buscadors fent servir paraules claus.

 

Els continguts que podem fer no es limiten a descripcions informatives de producte, també podem generar textos creatius que generin un vincle emocional amb el lector i amb ell una fidelitat més gran amb els consumidors. Per això, parlem de la història, de l’equip o dels esdeveniments que participi l’empresa, podem treballar alineats amb el departament de marketing per transmetre la personalitat de la marca.

This site is protected by WP-CopyRightPro