Redacció de continguts & SEO

El servei de redacció de continguts & SEO neix de la demanda dels nostres clients i amb ell seguim la mateixa línia de qualitat que ens caracteritza. Fem descripcions fidedignes als productes seguint les pràctiques recomanades per una indexació òptima als buscadors.

El nostre equip de Redacció de continguts i posicionament SEO està preparat per adaptar-se a les teves necessitats: des de descripcions objectives de material, disseny i presentació, realitzant inclús descripcions que evoquen la fantasia del lector. Posa-les a prova!

 

Redacció de continguts & SEO

 

A més, aquest equip de professionals engloba 6 idiomes dins les seves tasques de redacció de contingut: castellà, català, anglès, francès, italià i alemany.

 

Maximitza les vendes amb descripcions fidedignes i posiciona el teu producte en els buscadors fent servir paraules claus. Som experts en SEO i cuidarem que els teus textos tinguin la màxima repercussió a les xarxes possible.

 

Ens adaptem també a les diferents plataformes de venda online dels nostres clients, de manera que obtinguis un resultat integral.
Així ens podràs encarregar tot el contingut: visual i textual, de la teva botiga online, a l’idioma que necessitis, amb la màxima cura i garantia de qualitat, i en terminis molt estrets.

Els continguts que podem fer no es limiten a descripcions informatives de producte. També podem generar textos creatius que generin un vincle emocional amb el lector i juntament una fidelitat més gran per part dels consumidors. Per això, parlem de la història, de l’equip o dels esdeveniments en què participi la teva empresa. Podem treballar alineats amb el departament de marketing per transmetre la personalitat de la marca.

 

Vols saber més? Pots consultar les nostres preguntes freqüents. Si necessites que realitzem feines específiques, ben sigui per la tipologia com per l’extensió dels textos, demana’n’s pressupost sense compromís: el nostre equip d’assessors estarà encantat d’atendre’t.