Som molt més que una productora de vídeos 360 graus

Els vídeos 360º van començar a causar furor tan aviat van començar a utilitzar-se a les xarxes socials, en un primer moment com a curiositat, però darrerament perquè empreses i professionals de la comunicació i el màrqueting s’han adonat dels avantatges que suposa aquest tipus de producte digital .

A la nostra empresa també treballem els vídeos de 360º amb resultats sorprenents gràcies a la tasca dels nostres professionals especialitzats. Avui ens submergim de ple a les imatges virtuals més realistes que aconsegueixen fer volar la imaginació ensenyant la realitat des d’un altre punt de vista. Vegem en què consisteixen aquests vídeos i quins avantatges ofereixen.

Què són els vídeos de 360 graus?

Els vídeos de 360 graus o també anomenats immersius són un sistema d’enregistrament de vídeo en els quals l’espectador pot veure tot el contorn del que es reflecteix, en totes les direccions, dreta, esquerra, en rodó, amunt i avall.

Aquest tipus de vídeo té totes les escenes rodades alhora . Per aconseguir-ho cal o bé un equip de múltiples càmeres, o bé una càmera omnidireccional .

Es tracta del pas definitiu i segurament lògic, després de les imatges panoràmiques digitals, el salt definitiu i sense cap enrere a un tipus de vídeo en què l’espectador se sent partícip de l’escenari on es desenvolupa l’acció del videoclip ia més, un cop processat, l’usuari el pot controlar perquè la reproducció mostri tots els detalls espacials, tal com els captaria l’ull i el cervell, en el cas de trobar-se a la realitat.

Aquesta recreació de realitat virtual s’ha popularitzat enormement els darrers anys, especialment des del moment, l’any 2015, en què la plataforma Youtube va començar a allotjar vídeos de 360 graus . A Youtube el va seguir Facebook i així, aquest tipus de vídeo va captar l’atenció dels seus milers de milions d’usuaris a tot el món.

El següent pas lògic va ser que els enregistraments de 360 graus es convertissin en una atracció publicitària que reforçava qualsevol campanya de màrqueting . Avui dia, pràcticament tots els dispositius mòbils són capaços de reproduir aquest tipus de clip, cosa que ha contribuït, encara més, a passar d’un producte que havia de ser tractat com una curiositat i encara més experimental, a ser una de les opcions visuals més demandades, convertida en una experiència de la qual el públic no es cansa mai. i que com a tecnologia, està en procés de constant evolució.

Tipus de vídeo 360 graus que fem a Fotoempresas

Fotoempreses realitzem vídeos de 360º, perquè els professionals de Fotoempresas estem preparats per realitzar amb la màxima precisió, qualsevol demanda que ens puguis fer. L’ equip humà, igual com el material, estem a la teva disposició i donarem satisfacció a qualsevol que sigui la teva necessitat comunicativa, igual a nivell particular com a corporativa i referida a la teva empresa. Confia en la nostra experiència.

Aquests són alguns dels vídeos que podem fer per a tu, juntament amb les seves característiques i resultats.

Vídeos Monoscòpics

Es tracta del tipus més habitual de vídeo de 360 graus. Es graven amb una sola càmera des d’un únic punt de vista i, per tant, es consideren més fàcils i accessibles que altres tipus que veurem a continuació. El procés d’enregistrament i la necessària edició posterior se simplifiquen quan es tracta d’una sola càmera que ofereix el pla general, encara que quan es tracta d’un enregistrament amb diferents càmeres, l’edició uneix totes les imatges que les càmeres han captat des del seu angle per al final, crear un clip de 360 graus.

La immensa majoria de dispositius ofereix un gran resultat visual amb els vídeos monoscòpics i no cal un gran equip per poder-los desenvolupar, encara que com més sofisticat sigui el projecte, millors resultats audiovisuals oferirà.

Vídeos Estereoscòpics

L’altra categoria de vídeos 360º que ens pots demanar a Fotoempresas és el vídeo estereoscòpic. Segur que si parlem de vídeo 3D us sonarà més que vídeo estereoscòpic, que és, de fet, el seu nom tècnic.

Aquests vídeos estan formats pels tres paràmetres físics de la tercera dimensió: altura, amplada i profunditat i aquesta és precisament la característica distintiva d’aquest tipus de clips. El resultat és una experiència immersiva de primer ordre, un autèntic cara a cara entre lespectador i la realitat virtual.

Es grava amb dues càmeres col·locades una al costat de l’altra, de manera que cadascuna simula la posició d’un ull.

Un cop fet l’enregistrament les imatges es compensen i així s’aconsegueix una sensació de 3D.

La diferència la defineix lús de les dues càmeres. Quan els enregistraments de cadascun s’observen a través d’unes ulleres VR, els vídeos estereoscòpics recreen l’experiència de profunditat i el cervell fa la resta, creant un entorn de 360 graus.

El vídeo màrqueting portat al següent nivell

El vídeo màrqueting és una eina que es fa servir des de fa molts anys i que va evolucionant d’acord amb el desenvolupament i la implantació de les noves tecnologies.

El vídeo màrqueting utilitza diversos formats audiovisuals, d’acord amb el missatge que voleu fer arribar al públic potencial per donar a conèixer, promocionar i al final, vendre un determinat producte o servei.

En el cas del vídeo màrqueting, és una eina poderosa que es basa en la creació i el posicionament de vídeos com a suport de comunicació, dins una estratègia de màrqueting de continguts prèviament traçada.

Has de tenir en compte aquestes dades, amb les quals t’adonaràs de fins a quin punt és interessant crear continguts a través del vídeo màrqueting:

– Youtube, que és la plataforma de vídeos per excel·lència. Pel que fa a la recerca de continguts de tota mena, només Google li fa ombra relegant-ho al segon lloc del rànquing de cercadors.

– A tot el món, el 78% dels internautes de tot el món sol consumir contingut en forma de vídeo de manera habitual i d’aquest percentatge, el 55% ho fa cada dia.

– Els vídeos, a diferència d’un altre tipus de contingut difós en altres formats, tenen un gran poder d’ engagement, conversió i viralització. Tingues en compte que una mitjana de 9 de cada 10 internautes segueix els vídeos de les seves marques favorites ia més, els comparteixen.

– Veure és creure, cosa que es demostra pel fet que el 95% dels espectadors retenen més i millor un missatge quan ho veuen en un vídeo. Tenen fàcil trobar aquest tipus de contingut, ja que els vídeos en línia van representar un altíssim 82% de trànsit a les xarxes socials i Internet, i també tenen fàcil consumir perquè el nombre de connexions està creixent de forma exponencial en els últims anys a tot el món i res fa pensar que no pugui créixer encara més.

Totes aquestes dades no fan res més que donar ales a la idea que el vídeo màrqueting és una de les estratègies més populars i que més èxit estan aconseguint a través de les xarxes socials per impulsar la teva marca. Per això moltes empreses estan apostant per aquesta estratègia , fomentant encara més el consum per part dels usuaris.

Els vídeos de 360 graus són una possibilitat relativament nova, que va perfeccionant la seva tècnica i les opcions de posició a mesura que els usuaris disposen de dispositius més potents i amb més prestacions.

L’espectacularitat d’aquest tipus de clips no deixa indiferent a ningú i crea a la ment de l’espectador una sensació familiar de marca i de desig de consumir-la a tots els nivells.

Aquí és on els professionals entren en joc, ja que la seva feina és la culminació d’aquest aspecte comunicatiu que coincideix tant amb el desig i el gust dels usuaris que s’informen, gaudeixen i es deixen convèncer si el que tenen davant és un bon producte. audiovisual.

Demana pressupost a la nostra empresa, contracta el servei més professional!

A Fotoempresas estem especialitzats en diverses facetes que beneficien el desenvolupament del teu negoci: imatges corporatives, fotografies de tota mena i temàtica per a web, catàlegs, venda de productes, entre altres serveis, i també vídeos de 360 graus .
Les imatges parlen per si mateixes sense necessitat de gaire més acompanyament.

Realitzem un treball totalment professional a nivell corporatiu i pel que fa als vídeos de 360 graus, sabem que són una gran eina de difusió dels teus productes o serveis.

Demana’ns pressupost sense compromís i gaudeix de l’experiència de treballar amb autèntics professionals que estaran al teu servei. Et guiarem, t’aconsellarem i crearem el producte audiovisual que millor s’adapti a les teves necessitats de difusió.

Visita la nostra web, truca’ns i parlarem. Som el teu equip de fotografia ecommerce.