Produccions Editorial - www.fotoempresas.es
%archive_title% | %blog_title%
4693
page-template-default,page,page-id-4693,bridge-core-2.0.2,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Produccions Editorial

Si la teva empresa necessita planificar una sessió fotogràfica per editorial i no saps com començar, nosaltres som la teva solució.

 

Gestionem grans produccions de fotografia Editorial segons les necessitats del client. Els nostres professionals de la fotografia aconsegueixen transmetre el caràcter de la marca. El servei d’outdoor shootings inclou la planificació completa d’aquest des de la búsqueda de les localitzacions, la selecció de les propostes de les models segons el perfil i pressupost de la marca, el transport del material, assessorament artístic a l’hora de realitzar les fotografies fins a la selecció de les imatges i retoc d’aquestes.

 

El servei inclou la Direcció d’Art, estilisme, maquillatge, la fotografia i acompanyat pel suport del nostre equip de 35 retocadors.

Realitzem tant fotografia de model en exteriors com en interiors. En les nostres instal.lacions de 1000m2 compten amb llum natural i disposem de la millor equipació i espais per crear ambients de diferents estils.

This site is protected by WP-CopyRightPro