Al camp de la Fotografia Professional, hi ha dues maneres d’avaluar el treball d’un Fot√≤graf: veient les seves fotografies a trav√©s de les opinions dels seus clients. La feina ben feta i l’esfor√ß per millorar cada producci√≥ √©s la nostra m√†xima aspiraci√≥. El resultat s√≥n fotografies que Venen i Clients Satisfets que es converteixen en habituals.

Fotografia de producte per VEEPEE

Fotografia de producte per privalia

Fotografia de producte per Mango

Fotografia de producte per Tous

Fotografia de producte per Textura

Fotografia de producte per Desigual

Fotografia de producte per lefties

Fotografia de producte per hackett london

Fotografia de producte per Hawkers

Fotografia de producte per pullandbear

Fotografia de producte per Casta√Īer

BUFF

MUROEXE

Fotografia de producte per furest

cottet

descente

nice things

javier simorra

Calma House

la roca village

Bauhaus

Mariona

lidl

GAES

zwilling

Weidmuller

Bimba y Lola

Wouf

Darial

 

 

Fotoempresas Photo Studio SL, som la primera empresa de fotografia professional de producte i moda per a eCommerce. La venda de productes online creix a una velocitat imparable: el sector ha crescut a ritmes cada vegada majors any rere any, i la nostra empresa ha crescut exponencialment amb el sector des de 2011.

 

Vols augmentar les vendes i reduir les devolucions del teu comerç electrònic?

Saps que la decisió de compra en un eCommerce es basa en gran part en les fotografies de producte?

Vols presentar els teus productes d’una forma atractiva, professional i fidel a la realitat?

Necessites que la teva botiga online doni imatge de serietat, garantia i seguretat?

Saps que la fotografia de producte s’amortitza r√†pidament, atreu visites al teu web i augmenta la confian√ßa en els teus productes amb unes bones fotos?

 

Per a aix√≤ necessites un estudi com nosaltres que t’ajudi a no perdre temps en aquest proc√©s i realitzi les fotografies de la millor manera per vendre el teu producte. Estem plenament compromesos amb la qualitat, i sempre al dia de les √ļltimes modes i tend√®ncies.

Comptem amb un estudi fotogràfic eCommerce de 1.600m² situat a Barcelona. El 90% dels nostres clients pertanyen al sector de la moda. Cada temporada millorem la nostra tècnica, les nostres col·locacions, ampliem la nostra base de dades de models i agències: tot això per a poder donar cada vegada un servei més ampli.

 

Si vols con√®ixer-nos millor o necessites que fem treballs espec√≠fics, demana’ns pressupost sense comprom√≠s: el nostre equip d’assessors estar√† encantat d’atendre’t.