Fotografia de producte per eCommerce

Fotoempresas Photo Studio SL som la primera empresa de fotografia de producte per eCommerce. La venda online creix a una velocitat imparable, el sector ha crescut a ritmes cada vegada majors, any rere any, i la nostra empresa ha crescut exponencialment amb el sector des de 2011.

fotografia de producte

 

Comptem amb un estudi fotogràfic de 1.600 m² ubicat a Barcelona. El 90% dels nostres clients són del sector de la moda. Cada temporada millorem la nostra tècnica, les nostres col·locacions, ampliem la nostra base de dades de models i agències: tot plegat per oferir-te un servei sempre més ampli.

 

Per tal de realitzar les millors fotografies de producte, comptem també amb el millor equip humà i el millor material fotogràfic professional, per poder realitzar tots els serveis fotogràfics que els nostres clients necessiten:

 

– Un equip de 60 professionals
18 sets de fotografia on disparem simultàniament
4 platós de model
– Espai per realitzar sessions per la llar
– Il·luminación Profoto
Càmeres Canon Full Frame
Taules giratòries per realitzar vídeos 360°
– Servidors i ordinadors d’última generació
Monitors específics calibrats per retoc fotogràfic. Departament especialitzat en aquesta tasca.
– Magatzem propi on gestionem 20.000 productes mensualment

 

 

L’equip abans esmentat consta de:

 

L’Equip de Producció: dirigeix i gestiona amb els nostres clients els lots rebuts i realitzen tota la traçabilitat. Els nostres clients saben en tot moment on és el seu producte i com progressa la seva comanda.

 

L’Equip de Foto: tenim un equip variat des de fotògrafs especialitzats en moda, producte, joieria, complements. També disposem de videògrafs pels vídeos productes.

 

L’Equip de Gestió de Color: especial menció en aquest departament, on tenen una cura especial amb els colors. És molt important i amb el temps ha arribat a ser un departament propi. Les imatges se cenyeixen als colors reals perquè no tingueu problemes amb les devolucions. 

 

L’Equip de Retoc: com a l’Equip de foto, tenim especialistes en diferents àmbits: retoc de model o de producte amb diferents graus de qualitat segons la demanda.

 

L’Equip de Copywriters: un equip recent però no menys important on tenim experts lingüistes en 6 idiomes: Català, Castellà, Anglès, Alemany, Italià i Francès.