Retoc fotogràfic par a Empreses
%archive_title% | %blog_title%
2053
page-template-default,page,page-id-2053,bridge-core-2.0.2,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Amb les tècniques de retoc fotogràfic aconseguiràs resultats sorprenents

Sabem que als fotògrafs professionals la post-producció d’imatges els consumeix molt temps, és rutinari i els lleva temps, per a això Fotoempresas posem a la teva disposició un equip de professionals del retoc fotogràfic per ajudar-los.

Oferim baix cost i puntualitat en els lliuraments amb una qualitat excel·lent, ja que el nostre equip i maquinària esta optimitzada per a això.

D’altra banda també oferim serveis de retoc fotogràfic per a Tendes Online per a elles oferim les mateixes premisses, baix cost, puntualitat i resultats excel·lents.

D’altra banda també oferim serveis de retoc fotogràfic per a Tendes Online per a elles oferim les mateixes premisses, baix cost, puntualitat i resultats excel·lents.

Tenim moltíssimes idees i estem oberts a qualsevol de les teves propostes. Som professionals honestos i sempre expliquem als nostres clients que el retoc fotogràfic té limitacions si no disposem d’una bona fotografia. Envia’ns una imatge de mostra i et farem una prova abans de treballar amb la resta de fotografies perquè vegis tot el que podem aconseguir.

 

Vols saber més coses? Pots consultar aquí les preguntes més freqüents. I si necessites que realitzem treballs específics tant per la quantitat d’imatges com pels formats (RAW, TIFF, etc.), o et calen retocs per a preimpressió, demana’ns pressupost sense compromís.

This site is protected by WP-CopyRightPro