Fotografia per a Xarxes Socials

La fotografia per a xarxes socials s’ha convertit en una de les maneres més potents de comunicar el missatge que desitges llançar al món. I com que les xarxes formen part de la quotidianitat, marcada per la pressa i l’ scroll infinit, una bona fotografia és l’element que captarà l’atenció del teu públic, provocarà una pausa i també una acció. L’èxit del vostre missatge arribarà quan acompanyeu la foto amb les paraules adequades.

Aquí pots descobrir quina és la importància de crear projectes que incloguin fotos per pujar a alguna de les xarxes socials .

Quina és la importància de la fotografia per a xarxes socials?

Les xarxes com Instagram i Facebook, entre altres, són el gran aparador comunicatiu en què els usuaris solen treure el cap diverses vegades al dia buscant entretenir-se, informar-se, fer negoci, promocionar-se o simplement establir amb altres un canal eficient de comunicació. Per això les característiques dels missatges prenen moltíssima importància, especialment les fotos , ja que són l’eina que ajuda que el contingut del post sigui molt més atractiu.

 

Unes bones imatges en un post de producte , especialment si t’enfoques en la venda, ajudaran al teu futur client a fer-se una idea molt més precisa del que ofereixes perquè afegeixes interès visual i ajudes a fer que l’usuari prengui acció.

De fet, l‟ús d ‟imatges en qualsevol context comunicatiu contribueix a ampliar la difusió del missatge, igual el visual com el textual.

Avantatges de la fotografia per a xarxes socials

Les imatges són especialment útils perquè els missatges que emets a través de les xarxes siguin millors , ben visibles i molt més suggestius. Una bona composició farà més atractiu el teu perfil i els usuaris el visitaran una vegada i una altra. A més, les fotos faciliten que Google identifiqui el contingut i el posicioni, especialment si la qualitat de les teves fotos és professional . Es tracta, també, d’una acció estratègica per assolir el primer dels objectius que tot usuari desitja de les seves activitats en línia : rellevància, autoritat, visibilitat, clics , comparticions, comentaris i conversió gràcies al contingut .

Aquests són alguns dels avantatges d’incloure com a mínim una bona fotografia el més professional possible, a cada post que pugis a les xarxes:

 

– Les imatges són el primer contacte que l’usuari té amb el teu contingut i, per tant, les fotos actuen com una targeta de presentació. Si són interessants i tenen un toc professional , provocaran una reacció d’ engangement i et proporcionaran una oportunitat perquè aquest usuari es quedi amb tu i segueixi llegint, faci clic o deixi algun comentari favorable.

 

Les fotos avancen el missatge que vols difondre. Recolzar el text amb una foto et servirà perquè el lector comprengui molt millor i més ràpid allò que desitges comunicar ia més farà els teus missatges més propers, intel·ligibles i millors , fins a convertir-se en l’ànima del missatge.

 

– La fotografia com producte és la forma més eficaç de diferenciar el teu contingut. De vegades la imatge té més valor i aporta més informació que el text del post, per la qual cosa cal que tingui una bona qualitat, un toc professional i et distingeixi de la competència ferotge que s’estableix en línia.

 

– Les millors fotos aporten un toc professional a qualsevol lloc. Si el que desitges és posar en pràctica una estratègia de branding , les imatges seran les teves aliades per provocar una reacció als teus seguidors i donar al teu lloc una gran solvència.

 

– Una bona foto afavoreix el SEO de la nostra pàgina. Cal tenir en compte dos aspectes: que la foto sigui adequada i correcta i que estigui ben descrita amb keywords optimitzades. D’aquesta manera Google tindrà raons de sobres per posicionar el vostre contingut en els primers resultats de cerca orgànica, igual en l’aspecte web com en imatges .

 

– La foto és un gran suport per a qualsevol text. Les millors fotos parlen del teu lifestyle, de la teva personalitat i, en definitiva, de tu.

 

Si teniu en mans algun projecte heu de tenir sempre en compte l’edició de les imatges tractant-les com un producte indispensable en la composició del vostre lloc web, especialment en el cas d’un ecommerce .

Editar les fotos i donar-los un toc personal també serà interessant per crear una gran atracció pel contingut i el producte que ofereixes.

Quines són les xarxes socials amb què més treballem?

Sens dubte les RRSS com Facebook i Instagram , són les que més has de treballar per fer-te un lloc al món online , difonent el teu coneixement, els teus productes o simplement el teu lifestyle i usades com a mer entreteniment. Instagram i Facebook s’emporten els llorers quant a nombre d’usuaris i interacció, per la qual cosa les has de tenir molt en compte. A l’hora de treballar la fotografia per a xarxes socials, aquestes són les nostres plataformes principals:

 

Instagram

Instagram compta amb ni més ni menys que més de 1.000 milions d’usuaris i és la plataforma creada amb la idea expressa que en els seus perfils es compartís prioritàriament contingut audiovisual. Això la converteix en una gran xarxa per practicar màrqueting, fer promoció i negoci.

Un altre dels avantatges d’Instagram és que compta amb el vist-i-plau dels usuaris més joves que la consideren rellevant, entretinguda i fàcil d’usar, amb les seves stories fugaces, les seves publicacions i totes les interaccions que permet quant a likes , comentaris i comparticions.

 

Facebook

És, la més famosa del món i durant molts anys, la més utilitzada. És atractiva perquè connecta persones i és fàcil d’interactuar-hi i amb la resta d’usuaris.

A nivell visual permet incloure fotografies i vídeos que acompanyen els textos i tot allò que vulguis difondre amb els seus 2.500 milions d’usuaris.

La seva popularitat entre els Millenials i la Generació X indueix que els continguts que pugen a aquesta xarxa facin referència al lifestyle dels seus usuaris i la seva temàtica és generalista. Tot i això, no per això has d’obviar que pujar un bon text amb imatges de qualitat que l’acompanyin, millorarà el teu perfil d’usuari i també les teves interaccions. En aquest cas, editar les fotografies és una bona idea.

 

Pinterest

Es tracta d’una RRSS menys popular, però tot i així té 322 milions d’usuaris actius, xifra gens menyspreable si tens en compte que es tracta d’una plataforma pensada per compartir infografies, vídeos, fotografies i tot tipus de material audiovisual en línia . És com un gran aparador, com una mena de catàleg d’idees que permet organitzar i compartir tota mena de temàtiques entre els seus usuaris. A nivell visual és molt interessant.

Per què contractar la nostra empresa?

Ara ja saps per què crear i editar fotografies per a RRSS és una bona idea si vols que se’t conegui al món en línia.

Si no disposes de molt de temps o simplement no saps com fer-ho, pots recórrer als serveis d’un fotògraf professional que t’oferirà el servei perquè aconsegueixis els teus objectius.

Els fotògrafs de la nostra empresa són creadors visuals al vostre servei i s’adaptaran a les vostres preferències i necessitats.

 

Si el que desitges és dedicar-te a un treball en línia que enganxi als usuaris i consumidors, aleshores has de disposar de contingut de qualitat, ben treballat i totalment professional que transmeti sense cap dubte la idea que desitges imprimir a la teva marca. Un treball fotogràfic com el que fan els nostres experts farà que els teus posts siguin rellevants i encantin per igual al teu públic com a Google que és, de tots, l’usuari més exigent.

Pots comptar, doncs, amb la nostra experiència i professionalitat per editar les comunicacions i que la teva composició arribi a les primeres posicions.

Pressupost fotografia per a xarxes socials

Ens encantarà que et posis en contacte amb nosaltres i ens expliquis el teu projecte. Demana pressupost sense compromís i comencem a parlar de com t’ajudarem a assolir els teus objectius a través de les xarxes socials.

Compte amb la nostra experiència i professionalitat.

T’oferirem el nostre catàleg de serveis i estudiarem quin és el que més s’adequa als teus desitjos.

Parlem?