Producció de fotografia editorial

Si la vostra empresa necessita planificar una sessió de fotografia editorial i no sap per on començar, nosaltres som la vostra solució.

A la nostra empresa ens encarreguem de tota la producció. Fins i tot tenim la nostra pròpia agència de models modelosecommerce, amb models formats específicament per a fotografia ecommerce i per a vídeo passarel·la. Una gran opció per als nostres clients que podran escollir el que s’adapti més al que estan buscant.

Una producció fotogràfica necessita una gran quantitat d’elements i idees i per això comptem amb una adreça d’art, maquillatge, perruqueria, il·luminació, fotografia, adreça, retoc fotogràfic.

Des de la nostra empresa gestionem grans produccions de fotografia editorial segons les necessitats de cada client. Els nostres professionals de la fotografia editorial aconsegueixen, a través de la seva experiència i adreça creativa, transmetre el caràcter de la marca. El servei d’outdoor shootings inclou la planificació completa del mateix:

 

– Cerca de les localitzacions

– Selecció de models segons el pressupost i perfil de la marca sol·licitats

– Transport de l’ equip i organització del material

Assessorament artístic a l’hora de fer les fotografies

Selecció d’imatges i retoc complet de les mateixes.

 

(I si necessites el nostre servei de copywriting o redacció de textos sobre els productes de la sessió, compta amb nosaltres.)

El servei inclou des de la direcció d’art, estilisme, maquillatge, així com evidentment la fotografia. Sempre recolzat pel suport del nostre equip de 35 retocadors.

 

Realitzem tant fotografia de model a exteriors com a interiors. Si ho prefereixes, podem aprofitar les nostres instal·lacions de 1600m2 que compten amb llum natural, on disposem de la millor equipació i espais per crear ambients de diferents estils. Però també podem desplaçar-nos per fer les fotografies que necessitis en altres interiors.

A Fotoempresas hem obert el camí cap a les fotografies d’editorial. Aquestes es poden fer a l’exterior, en un estudi de fotografia amb il·luminació controlada, amb llum natural, llum suau, llum dura, a contrallum, pot ser amb model, d’aliments o objectes… i una infinitat d’elements i de tècniques.

Fotografia editorial de moda

 

En el nostre cas, ens hem especialitzat en la fotografia d’editorial de moda. Ens encarreguem de tota la producció. Sabem que aquesta producció fotogràfica necessita una gran quantitat d’elements i idees i per això comptem amb una adreça d’art, maquillatge, perruqueria, il·luminació, fotografia, adreça i retoc fotogràfic.

 

La fotografia editorial en el cas de la moda pot ser a l’exterior, en un estudi de fotografia amb il·luminació controlada, amb llum natural, llum suau, llum dura, a contrallum, pot ser amb model, d’aliments o objectes… i un sense fi d’elements i de tècniques .

A la nostra empresa ens encarreguem de tota la producció. Una producció fotogràfica necessita una gran quantitat d’elements i idees i per això comptem amb una adreça d’art, maquillatge, perruqueria, il·luminació, fotografia, adreça, retoc fotogràfic .