Producci贸 de fotografia editorial

Si la teva empresa necessita planificar una sessi贸 de fotografia per editorial i no saps com comen莽ar, nosaltres som la teva soluci贸.

Des de Fotoempresas Photo Studio SL, gestionem grans produccions de fotografia editorial segons les necessitats de cada client. Els nostres professionals de la fotografia aconsegueixen, a trav茅s de la seva experi猫ncia i direcci贸 creativa, transmetre el car脿cter de la marca. El servei de outdoor shootings inclou la planificaci贸 completa del mateix:

 

– Cerca de les localitzacions

– Selecci贸 de models segons el pressupost i perfil de la marca sol路licitats

– Transport de l’equip i organitzaci贸 del material

Assessorament art铆stic al moment de realitzar les fotografies

Selecci贸 d’imatges i retoc

 

(En cas que requereixis el nostre servei de copywriting o redacci贸 de textos sobre els productes de la sessi贸, compta amb nosaltres.)

 

fotografia editorial Cottet1聽 聽 聽fotografia editorial Cottet2聽 聽fotografia editorial Cottet3

 

El servei inclou la direcci贸 d’art, estilisme, maquillatge, aix铆 com evidentment la fotografia. Sempre sostingut pel suport del nostre equip de 35 retocadors.

 

Realitzem fotografia amb model en exteriors i en interiors. Si ho prefereixes, podem aprofitar les nostres instal路lacions de聽1600m2 que estan dotades de llum natural, on disposem de la millor equipaci贸 i espais per crear ambients de diferents estils. Alternativament, tamb茅 ens podem despla莽ar per realitzar les fotos que necessitis en altres interiors de la teva elecci贸.

A聽Fotoempresas聽hem obert el cam铆 cap a les fotografies d’editorial. Aquestes es poden realitzar en exterior, en un estudi fotogr脿fic amb il路luminaci贸 controlada, amb llum natural, llum suau, llum dura, contrallum; poden ser amb model, d’aliments, d’objectes… i una infinitat d’elements i t猫cniques.

 

Al nostre cas, ens hem especialitzat en fotografia Editorial de Moda. Ens encarreguem de tota la producci贸. De fet, la producci贸 fotogr脿fica necessita una gran quantitat d’elements i idees, i per aix貌 comptem amb direcci贸 d’art, maquillatge, perruqueria, il路luminaci贸, fotografia, direcci贸 i retoc fotogr脿fic.

This site is protected by WP-CopyRightPro