Producció de fotografia editorial

Si la teva empresa necessita planificar una sessió de fotografia per editorial i no saps com començar, nosaltres som la teva solució.

Des de Fotoempresas Photo Studio SL, gestionem grans produccions de fotografia editorial segons les necessitats de cada client. Els nostres professionals de la fotografia aconsegueixen, a través de la seva experiència i direcció creativa, transmetre el caràcter de la marca. El servei de outdoor shootings inclou la planificació completa del mateix:

 

– Cerca de les localitzacions

– Selecció de models segons el pressupost i perfil de la marca sol·licitats

– Transport de l’equip i organització del material

Assessorament artístic al moment de realitzar les fotografies

Selecció d’imatges i retoc

 

(En cas que requereixis el nostre servei de copywriting o redacció de textos sobre els productes de la sessió, compta amb nosaltres.)

 

fotografia editorial Cottet1     fotografia editorial Cottet2   fotografia editorial Cottet3

 

El servei inclou la direcció d’art, estilisme, maquillatge, així com evidentment la fotografia. Sempre sostingut pel suport del nostre equip de 35 retocadors.

 

Realitzem fotografia amb model en exteriors i en interiors. Si ho prefereixes, podem aprofitar les nostres instal·lacions de 1600m2 que estan dotades de llum natural, on disposem de la millor equipació i espais per crear ambients de diferents estils. Alternativament, també ens podem desplaçar per realitzar les fotos que necessitis en altres interiors de la teva elecció.

A Fotoempresas hem obert el camí cap a les fotografies d’editorial. Aquestes es poden realitzar en exterior, en un estudi fotogràfic amb il·luminació controlada, amb llum natural, llum suau, llum dura, contrallum; poden ser amb model, d’aliments, d’objectes… i una infinitat d’elements i tècniques.

 

Al nostre cas, ens hem especialitzat en fotografia Editorial de Moda. Ens encarreguem de tota la producció. De fet, la producció fotogràfica necessita una gran quantitat d’elements i idees, i per això comptem amb direcció d’art, maquillatge, perruqueria, il·luminació, fotografia, direcció i retoc fotogràfic.