Fotografia de roba per a catàlegs

La fotografia de roba és, sens dubte, la més fashion del mercat. En aquesta ocasió i, si del que es tracta és de fer les fotografies que compondran el catàleg d’una marca , han d’estar estudiades, pensades i creades d’una certa manera.

Comptem amb els millors fotògrafs de roba, sol·licita pressupost, truca o escriu-nos!

 

La nostra empresa és especialista en fotografia de roba i moda

Les imatges que reflecteixen algun aspecte relatiu a la moda han de complir uns requisits, el primer dels quals és enamorar a través de la vista i causar la sensació apropiada per afavorir la compra d’allò que s’exposa.

 

La roba sempre és un gran reclam per entrar a l’apassionant món dels complements , de l’ estil personal i dels productes que, qui més qui menys, utilitza per embellir-se i veure’s amb un look fantàstic.

Els fotògrafs professionals de la nostra empresa estan especialitzats en treballs de fotografia de roba i moda . Per això la nostra experiència ens diu que si com a marca desitges posar els teus productes a l’abast de la vista del teu públic objectiu, no has de deixar de tenir al teu haver-hi un bon catàleg d’alta costura, amb un estil fàcilment identificable que et distingeixi i et faci únic, ja sigui digital o preparat per lluir sobre paper.

 

En suport físic, l’exigència de qualitat, originalitat i estudi no és menor, al contrari, és tant o més exigent encara.

De totes les nostres aplicacions en fotografia per a usos diversos, la fotografia de roba és la que ofereix més possibilitats estètiques. Sense oblidar els complements i altres elements que marquen tendència, que l’han d’acompanyar, especialment si es tracta de fotografies amb models . En aquest cas, les peces també han de tenir moviment i ensenyar de quina manera afavoreixen qui les llueixen.

 

A Fotoempresa us ajudarem a crear una estètica pròpia, elegant i distintiva de la vostra marca que farà de les vostres campanyes publicitàries un punt d’inflexió de creixement i conversió .

 

Els millors fotògrafs de roba, tindràs un catàleg únic!

 

Com que coneixem la delicada naturalesa de les fotografies de models i moda, posem tot el nostre gust estètic en el producte que realitzem per a tu, ja siguin fotografies de roba preparades a l’ estudi o bé en localitzacions en un àmbit exterior .

Ens encarreguem de tot, des de buscar els i les models que apareixeran a les fotografies fins, els recursos i materials. I en el cas d’exteriors, determinem la localització i planifiquem el millor moment per realitzar-les, creem un ambient idoni, escenificat, sempre d’acord amb allò que la vostra marca de roba i complements voleu comunicar al vostre públic potencial. El nostre objectiu és que tinguis un catàleg únic, estudiat i que mostri la bellesa i l’estètica del teu producte, especialment si es tracta d’alta costura.

Assessorament personalitzat

Ningú millor que tu coneix el producte que ofereix a la clientela. Per això, si ja tens una idea de com vols el teu catàleg de fotografies de roba, com a professionals et podem assessorar.
Per això estudiarem i planificarem des de la disposició dels maniquins fins a la il·luminació i l’ambientació en què s’han de mostrar.

 

L’objectiu és potenciar al màxim el producte i crear fotografies belles, l’objectiu de les quals és aconseguir que qui les vegi, vulgui lluir igual de bé que la model que apareix a la imatge.

Fotografia en productes de moda

La fotografia ha de donar suport al producte , mostrar-ne les característiques i ressaltar-ne les virtuts. La seva estètica ha de ser atractiva, posant èmfasi en les textures, els colors i els teixits.

Com més detallats siguin aquests aspectes, amb més facilitat es vendrà la peça i més satisfeta estarà la clientela, ja que el que compren s’ajusta exactament al que han vist prèviament al teu catàleg oa la teva pàgina web.

 

Si es tracta de vendes en línia , això és una cosa que cal tenir en compte perquè és crucial.

Fotografia de roba amb model

Estem parlant d’un àmbit professional amb un alt grau d’exigència que requereix una preparació prèvia. La fotografia de moda no es pot improvisar de qualsevol manera, ans al contrari, cada imatge ha de conduir a potenciar la bellesa, l’estil, el color i la forma de la roba, més encara si aquesta està col·locada damunt del cos. I tot això sense oblidar la importància dels complements per arrodonir una composició que resulti increïblement atractiva.

Al final, la moda és atracció, bellesa, fascinació i glamur, el desig d’apropar-nos a un ideal estètic proper als déus.

 

En aquest tipus de fotografia l’ estilisme , igual en models masculins com femenins, també hi juga un paper molt important. Més enllà de les peces de roba, el calçat, el maquillatge, la perruqueria , perfeccionen el treball quan està ben fet i enfocat a causar els efectes desitjats.

Fotografia sobre plànol

A nivell de moda, la fotografia sobre pla és una altra de les tècniques perfectament viables. S’utilitza de manera prioritària per mostrar la roba en línia.

 

Consisteix a col·locar la peça sobre una superfície plana i col·locar la càmera fotogràfica just a sobre, de forma zenital, amb la roba doblegada o estirada. Serveix també a l’objectiu de mostrar la peça, encara que el client es pot fer millor a la idea de com queda posada, si a la fotografia la llueix un model o un maniquí.

Contracta els nostres serveis, demana pressupost ara!

 

Som fotògrafs professionals al teu servei, dedicats a revaloritzar amb la nostra feina el teu producte més preuat. Sabem que la nostra tasca recolza la teva i per això podem col·laborar de forma estreta per treure el millor del teu negoci i mostrar-ho al teu públic objectiu.

 

Demana’ns un pressupost sense compromís. Estudiarem com treballarem amb tu i ens posarem en marxa per mostrar les noves col·leccions. La fotografia que farem pel catàleg serà l’aparador on mostraràs els teus productes. Per això i pel nostre compromís perpetu amb l’excel·lència, aplicarem les millors tècniques i la nostra experiència, amb la finalitat que disposis del millor catàleg del mercat, pensat com una eina de promoció i vendes .

 

Ens encantarà treballar amb tu i explorar plegats totes les possibilitats que la fotografia de moda ofereix.