Mostra els teus productes al m贸n amb el nostre servei de Fotografia de producte eCommerce. La qualitat de les imatges 茅s important i aquest servei et permetr脿 anar un pas per聽davant聽de la compet猫ncia.

Realitzem fotografia de producte per eCommerce des de 2011, vam ser pioners al sector i procurem continuar marcant el ritme. Treballem amb un flux de treball molt definit i dissenyat tenint en compte les teves necessitats i amb la col路laboraci贸 dels nostres clients. Aprofita la nostra experi猫ncia i aconsegueix el millor servei.

Fotografia de producte Ecommerce

Els nostres serveis comprenen tot el necessari per assegurar un resultat 貌ptim. Comen莽ant per l’assessorament en funci贸 de cada tipologia i de les darreres tend猫ncies, has pensat quin tipus de llum i quines vistes poden real莽ar el teu producte?
Deixa que ens hi encarreguem! Realitzem la recepci贸 del producte, el processament i la preparaci贸聽d’aquest, l’adaptaci贸 dels formats i, per descomptat, el retoc d’imatges. Estar脿s informat en tot moment聽durant el proc猫s!

 

Disposem d’un gran equip聽compost聽per 60 experts en fotografia i retoc per comer莽 electr貌nic. A les nostres instal路lacions de 1.600m虏聽treballem amb els millors equips de fotografia i聽il路luminaci贸: d’aquesta manera aconseguim un bon ritme de treball.

 

Fotografiem, retoquem i igualem tot el聽pack聽de productes, real莽ant-los i deixant-los llestos per l’煤s en qualsevol botiga online, web… I el m茅s important: si t’agrada el resultat, a la seg眉ent temporada t’assegurem que ser脿 exactament igual, ja que creem guies espec铆fiques per cada client.

 

Les fotografies de producte聽s贸n聽fotografies descriptives, sobre fons blanc o gris, amb una il路luminaci贸 que permet apreciar tots els detalls del producte.

 

La nostra capacitat ens permet entregues en terminis molt estrets, ben sigui per uns quants productes, b茅 per un gran volum d’articles.聽

Vols saber m茅s?Pots consultar les nostres preguntes freq眉ents. Si聽necessites que realitzem una feina espec铆fica聽ben sigui per la quantitat d鈥檌matges com pels formats (RAW, TIFF, etc.), o b茅 si precises retocs per a preimpressi贸,聽聽demana鈥檔鈥檚聽pressupost sense comprom铆s: el nostre equip d鈥檃ssessors estar脿 encantat d鈥檃tendre鈥檛.

 

This site is protected by WP-CopyRightPro