Mostra els teus productes al món amb el nostre servei de Fotografia de producte eCommerce. La qualitat de les imatges és important i aquest servei et permetrà anar un pas per davant de la competència.


Realitzem fotografia de producte per eCommerce des de 2011, vam ser pioners al sector i procurem continuar marcant el ritme. Treballem amb un flux de treball molt definit i dissenyat tenint en compte les teves necessitats i amb la col·laboració dels nostres clients. Aprofita la nostra experiència i aconsegueix el millor servei.

Fotografia de producte Ecommerce

Els nostres serveis comprenen tot el necessari per assegurar un resultat òptim. Començant per l’assessorament en funció de cada tipologia i de les darreres tendències, has pensat quin tipus de llum i quines vistes poden realçar el teu producte?
Deixa que ens hi encarreguem! Realitzem la recepció del producte, el processament i la preparació d’aquest, l’adaptació dels formats i, per descomptat, el retoc d’imatges. Estaràs informat en tot moment durant el procès!

 

Disposem d’un gran equip compost per 60 experts en fotografia i retoc per comerç electrònic. A les nostres instal·lacions de 1.600m² treballem amb els millors equips de fotografia i il·luminació: d’aquesta manera aconseguim un bon ritme de treball.

 

Fotografiem, retoquem i igualem tot el pack de productes, realçant-los i deixant-los llestos per l’ús en qualsevol botiga online, web… I el més important: si t’agrada el resultat, a la següent temporada t’assegurem que serà exactament igual, ja que creem guies específiques per cada client.

 

Les fotografies de producte són fotografies descriptives, sobre fons blanc o gris, amb una il·luminació que permet apreciar tots els detalls del producte.

 

La nostra capacitat ens permet entregues en terminis molt estrets, ben sigui per uns quants productes, bé per un gran volum d’articles. Vols saber més? Pots consultar les nostres preguntes freqüents. Si necessites que realitzem una feina específica ben sigui per la quantitat d’imatges com pels formats (RAW, TIFF, etc.), o bé si precises retocs per a preimpressió,  demana’n’s pressupost sense compromís: el nostre equip d’assessors estarà encantat d’atendre’t.