Fotografia Model Barcelona
%archive_title% | %blog_title%
4176
page-template-default,page,page-id-4176,bridge-core-2.0.2,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Shootings de; editorial, catáleg i eCommerce

Els nostres professionals de la fotografia aconsegueixen a través de la seva experiència en direcció creativa, transmetre el caràcter de la marca.

 

Fotografía de moda ecommerce con modelo

 

Tenim anys d’experiència en el sector i això ens permet dissenyar un flux de treball complet, tenint en compte les tendències, els enquadraments…. Estem en tot moment connectats i informats de tota l’actualitat en l’àmbit nacional i internacional.

 

El servei compren des de la direcció d’art, estilisme, maquillatge com la fotografia, i tot plegat amb el suport del nostre gran equip de retocadors.

 

Fem tant fotografia de model en exteriors com en interiors. Les nostres instal·lacions de 1000m2 compten amb llum natural . Disposem de la millor equipació i de racons habilitats per crear ambients de diferents estils.

Vols saber més coses? Pots consultar aquí les preguntes més freqüents. I si necessites que realitzem treballs específics tant per la quantitat d’imatges com pels formats (RAW, TIFF, etc.), o et calen retocs per a preimpressió, demana’ns pressupost sense compromís.

This site is protected by WP-CopyRightPro