Fotografia de moda per eCommerce

Els nostres destacats fotògrafs eCommerce de moda aconsegueixen, gràcies a la seva experiència en direcció creativa, transmetre el caràcter de la marca per destacar-la per davant de la teva competència. 

 

Fotografia de moda per Ecommerce

 

La venda online de moda creix a un ritme imparable en el món. Les fotos amb model són ideals per mostrar els looks i faciliten que la cistella de la compra augmenti. Mostrar a l’usuari com es veurà el producte, marca la diferència en la fotografia de moda per eCommerce

 

Cada vegada els temps d’entrega són més importants, per això som especialistes en reduir els temps, tot mantenint la qualitat de la feina. Anys d’experiència en el sector ens han permès dissenyar un fluix de treball complert, tenint en consideració les tendències, enquadraments… Estem connectats i informats de tota l’actualitat en l’àmbit nacional i internacional. Els nostres serveis engloben la direcció d’art, l’estilisme, el maquillatge i la fotografia; assessorats sempre pel nostre gran equip de retoc.

 

El nostre equip de revelatge té una cura especial amb els colors, perquè les imatges siguin sempre fidels als colors reals, i igualem les fotografies que realitzem en perxes, pla o maniquí invisible amb les de model: aquest aspecte és essencial per tal d’evitar confusions amb els productes i devolucions.

 

Realitzem fotografia tant d’exteriors com d’interior. Les nostres instal·lacions de 1600m² compten amb els millors equipaments: racons habilitats per crear ambients de diferents estils, llum natural…

 

Com cada temporada, ens anem adaptant a les tendències: visualitza aquí la nostra presentació, on trobaràs els nostres procediments i exemples amb diferents estils.

 

Vols saber més? Pots consultar les nostres preguntes freqüents. Si necessites que realitzem una feina específica ben sigui per la quantitat d’imatges com pels formats (RAW, TIFF, etc.), o bé si precises retocs per a preimpressió, demana’n’s pressupost sense compromís: el nostre equip d’assessors estarà encantat d’atendre’t.