Fotografia de moda per a eCommerce.

Els nostres destacats professionals de fotografia de moda per a eCommerce aconsegueixen, gràcies a la seva experiència en direcció creativa, transmetre el caràcter de la marca per destacar entre tots els teus competidors.

La venda en línia de moda creix a un ritme imparable al món. Les fotos amb model són ideals per mostrar els looks i ajuden que el carret de la compra augmenti. Mostrar a lusuari com es veurà el producte marca la diferència.

A Fotoempresas, som professionals de la imatge, ja sigui en format fotografia o en vídeo. T’ajudarem a potenciar la marca de la teva empresa perquè triomfis i et converteixis en referent. Els vídeos passarel·la són un dels nostres forts. Pots confiar en nosaltres i la nostra experiència, basada en la satisfacció de tants clients.

A més, tenim la nostra pròpia agència de models modelosecommerce , amb models formats específicament per a fotografia ecommerce i per a vídeo passarel·la. Una gran opció per als nostres clients que podran escollir el que s’adapti més al que estan buscant.

Cada cop els temps de lliurament són més importants, per això som especialistes en reduir els temps, mantenint sempre la qualitat del treball. Anys d’experiència al sector ens han permès dissenyar un flux de treball complet, tenint en compte les tendències, enquadraments… Estem connectats i informats de tota l’actualitat a nivell nacional i internacional. Els nostres serveis comprenen la direcció d’art, estilisme, maquillatge i fotografia; tot això recolzat pel nostre gran equip de retocadors.

A més, el nostre equip de revelatge té un especial compte amb els colors, perquè les imatges sempre se cenyeixin als colors reals, i igualem les fotografies que fem en penjador, pla o maniquí invisible a les de model: aquest aspecte és molt important per evitar confusions amb els productes i devolucions.

Realitzem fotografia tant a exteriors com a interior. Les nostres instal·lacions de 1600m² compten amb la millor equipació: racons habilitats per crear ambients de diferents estils, llum natural…

Com cada temporada, anem canviant segons les tendències: visualitzeu aquí la nostra presentació, on us mostrem els nostres procediments i exemples amb diferents estils.

En vols saber més? Pots consultar les nostres preguntes més freqüents . Si necessites que fem treballs específics tant per la quantitat d’imatges com pels formats (RAW, TIFF, etc.), o si necessites retocs per a preimpressió, demana’ns pressupost sense compromís: el nostre equip d’assessors estarà encantat d’atendre’t.