Fotografia de bodegó still life
%archive_title% | %blog_title%
4066
page-template-default,page,page-id-4066,bridge-core-2.0.2,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Els bodegons per xarxes socials i banners són una eina molt utilitzada per connectar amb els clients.

Estem especialitzats en fotografies de bodegó. Sobretot està enfocat perquè els nostres clients tinguin material per la seves xarxes socials i banners. Aquestes fotografies són essencials per la imatge de marca.

 

És un art exigent, però comptem amb l’experiència en inspiracions artístiques, barregem tècniques, combinem objectes que contrasten en forma, colors, textures… Tècniques d’il·luminació, angles diferents i llum natural.

 

El sentit de la composició és essencial per la fotografia de bodegons. Podem partir d’estils des de zero o basar-nos en els gustos que tenen els clients per aconseguir el resultat desitjat.

Vols saber més coses? Pots consultar aquí les preguntes més freqüents. I si necessites que realitzem treballs específics tant per la quantitat d’imatges com pels formats (RAW, TIFF, etc.), o et calen retocs per a preimpressió, demana’ns pressupost sense compromís.

This site is protected by WP-CopyRightPro