Fotografies de bodegó per xarxes socials i banners

Les fotografies de bodegó són una eina molt usada per connectar amb els clients. Estem especialitzats en fotografia de bodegó, especialment enfocada perquè els nostres clients tinguin material per les xarxes socials i els banners. Aquestes fotografies són essencials per la imatge de marca.

 

Fotografia de bodegó

 

Les composicions per una bona fotografia de bodeg√≥ s√≥n molt elaborades, encara que puguin semblar senzilles en aparen√ßa. Comptem amb experi√®ncia en inspiraci√≥ art√≠stica, barregem t√®cniques, combinem objectes que contrasten en forma, color, textura… Fem servir diferents t√®cniques d’il¬∑luminaci√≥, angles, composicions.

 

 

La fotografia de bodeg√≥ √©s un g√®nere que es fa servir habitualment per descriure objectes inanimats, o petits grups d’objectes. L’exemple m√©s t√≠pic s√≥n les fotografies de productes alimentaris.

Els tres elements claus de la fotografia de bodegó són la llum, la composició i el cromatisme. 

 

 

Intentem que els nostres bodegons expliquin una hist√≤ria, ens esforcem al m√†xim per transmetre la imatge que els nostres clients necessiten per la seva marca a trav√©s dels nostres bodegons. Per aix√≤ triem amb molta cura el fons: ben sigui un fons pla sobre el qual destacar el producte, b√© un fons personalitzat, que afegeixi contingut i context a l’objecte. Tamb√© prenem cura del tipus d’il¬∑luminaci√≥: natural o artificial, i a la qualitat de la llum.

 

El sentit de la composició és essencial per la fotografia de bodegó. Podem crear estils del no-res, o basar-nos en els gustos del client fins a arribar al resultat desitjat. 

 

Molts dels nostres clients treballen de manera habitual la fotografia de bodeg√≥, per definir millor la seva imatge de marca, per presentar combinacions de productes a les xarxes que ajudin a augmentar la cistella de la compra, per contextualitzar els seus productes… Hi ha mil motius per triar les fotografies de bodeg√≥!

 

Vols saber m√©s?¬†Pots consultar les nostres preguntes freq√ľents. Si necessites que realitzem feines espec√≠fiques ben sigui per la quantitat d’imatges com pels formats (RAW, TIFF, etc.), o si precises retocs per a preimpressi√≥, demana’n’s¬†pressupost sense comprom√≠s.

This site is protected by WP-CopyRightPro