Fotografies de bodegó per xarxes socials i banners

Les fotografies de bodegó són una eina molt usada per connectar amb els clients. Estem especialitzats en fotografia de bodegó, especialment enfocada perquè els nostres clients tinguin material per les xarxes socials i els banners. Aquestes fotografies són essencials per la imatge de marca.

 

Fotografia de bodegó

 

Les composicions per una bona fotografia de bodegó són molt elaborades, encara que puguin semblar senzilles en aparença. Comptem amb experiència en inspiració artística, barregem tècniques, combinem objectes que contrasten en forma, color, textura… Fem servir diferents tècniques d’il·luminació, angles, composicions.

 

 

La fotografia de bodegó és un gènere que es fa servir habitualment per descriure objectes inanimats, o petits grups d’objectes. L’exemple més típic són les fotografies de productes alimentaris.

Els tres elements claus de la fotografia de bodegó són la llum, la composició i el cromatisme. 

 

 

Intentem que els nostres bodegons expliquin una història, ens esforcem al màxim per transmetre la imatge que els nostres clients necessiten per la seva marca a través dels nostres bodegons. Per això triem amb molta cura el fons: ben sigui un fons pla sobre el qual destacar el producte, bé un fons personalitzat, que afegeixi contingut i context a l’objecte. També prenem cura del tipus d’il·luminació: natural o artificial, i a la qualitat de la llum.

 

El sentit de la composició és essencial per la fotografia de bodegó. Podem crear estils del no-res, o basar-nos en els gustos del client fins a arribar al resultat desitjat. 

 

Molts dels nostres clients treballen de manera habitual la fotografia de bodegó, per definir millor la seva imatge de marca, per presentar combinacions de productes a les xarxes que ajudin a augmentar la cistella de la compra, per contextualitzar els seus productes… Hi ha mil motius per triar les fotografies de bodegó!

 

Vols saber més? Pots consultar les nostres preguntes freqüents. Si necessites que realitzem feines específiques ben sigui per la quantitat d’imatges com pels formats (RAW, TIFF, etc.), o si precises retocs per a preimpressió, demana’n’s pressupost sense compromís.