Estudi de fotografia de producte i moda per a eCommerce

Som la primera empresa de fotografia de producte i moda per a eCommerce, Fotoempresas Photo Studio SL. La venda en línia creix a una velocitat imparable, el sector ha crescut a ritmes cada vegada més grans any rere any i la nostra empresa ha crescut exponencialment amb el sector des del 2011.

 

Tenim un estudi fotogràfic de 1.600m² situat a Barcelona. El 90% dels nostres clients són del sector de moda. Cada temporada millorem la nostra tècnica, variem les nostres col·locacions, ampliem la nostra base de dades de models i agències: tot això per poder oferir-te un servei més ampli.

 

Per oferir les millors fotografies de producte també comptem amb el millor equip humà i el millor material fotogràfic professional , per realitzar tots els serveis fotogràfics que els nostres clients necessiten:

 

– Un equip de 60 professionals
18 sets de fotografia on disparem simultàniament
4 platós de model
– Espai per fer sessions de llar
РIl·luminació Profoto
Cambres Canon Full Frame
Taules girat√≤ries per realitzar v√≠deos 360¬ļ
РServidors i ordinadors de darrera generació
Monitors específics calibrats per a retoc fotogràfic . Departament especialitzat en aquesta labor.
– Magatzem propi on gestionem 20.000 productes mensualment


 

Al nostre estudi de fotografia posem a la teva disposició un equip que consta de:

 

  • El departament de Producci√≥: dirigeix i gestiona amb els nostres clients els lots rebuts i fan tota la tra√ßabilitat. Els nostres clients saben en tot moment on √©s el seu producte i com progressa la comanda.

 

  • El departament de Foto: comptem amb un equip variat: fot√≤grafs especialitzats en moda, producte, joieria o complements . Tamb√© disposem de vide√≤grafs per als v√≠deos productes .

 

  • El departament de Gesti√≥ de Color: especial menci√≥ a aquest departament on tenen una cura extrema amb els colors. √Čs molt important i amb el temps ha arribat a tenir el departament propi. Les imatges sempre se cenyeixen als colors reals perqu√® no tingueu problemes amb les devolucions.

 

 

  • El departament de Copywriters: un equip recent per√≤ no menys important on tenim experts ling√ľistes en 6 idiomes Catal√†, Castell√†, Angl√®s, Alemany, Itali√† i Franc√®s.