FotoEmpresas

FotoEmpresas

Fotografía
logo
Author:
logo mobile
FotoEmpresas
FotoEmpresas
www.fotoempresas.es | Avis legal
%archive_title% | %blog_title%
2135
page-template-default,page,page-id-2135,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Avis legal

1-Propietat intel·lectual de la web

El domini fotoempresas.es és un domini associat a Fotoempresas Photo Studio SL que pertany a Fotoempresas Photo Studio SL les dades fiscals del qual s’exposen a continuació.

Fotoempresas Photo Studio SL amb CIF B66610254

C/Lima 9D 1er pis, 08030 Barcelona

Tfn: (+34) 93 66 77 345

 

2-Objecte de l’Avís Legal

L’Avís Legal (el present document) regula les condicions, l’accés i la utilització del portal, els seus continguts i serveis, de pagament o gratuïts, posats a la disposició dels usuaris.

 

3-Sobre l’acceptació de les Condicions de l’Avís Legal

Es considerarà usuari de fotoempresas.es a tota persona que accedeixi a tots o part dels continguts del portal, o que utilitzi algun dels serveis que ofereix fotoempresas.es . La condició d’usuari del portal suposa l’adhesió plena a les condicions de l’Avís Legal que apareixen reflectides en aquest document. S’entendran acceptades aquestes condicions pel fet de visitar les pàgines de fotoempresas.es o d’utilitzar qualsevol dels seus serveis.

 

4-Sobre Condicions Generals d’Ús

Com a regla general, l’usuari es compromet a utilitzar els serveis i continguts de fotoempresas.es conforme a l’establert en la llei, la moral, l’ordre públic i en les presents Condicions Generals d’Ús. L’usuari s’obliga a usar el portal de fotoempresas.es de forma correcta.

 

5-Modificació del present Avís Legal

El present Avís Legal podrà ser modificat o actualitzat de forma periòdica. L’usuari estarà subjecte a les condicions d’ús publicades en el moment d’utilitzar el portal o els serveis que aquest ofereix.

 

6-Responsabilitat per a l’Usuari

Tant l’accés a les pàgines del portal fotoempresas.es, com l’ús que l’usuari pugui fer dels continguts o serveis del portal, és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. Per aquest motiu, l’usuari accepta la responsabilitat enfront de danys i/o perjudicis que poguessin derivar-se d’aquest accés o utilització dels serveis oferts per fotoempresas.es

 

7-Disponibilitat, Terminació del Servei i Força Major

Fotoempresas Photo Studio SL no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del portal fotoempresas.es i/o dels seus serveis en tot moment.

Fotoempresas Photo Studio SL podrà interrompre el portal de fotoempresas.es, o qualsevol dels serveis oferts als usuaris, en qualsevol moment i sense previ avís.

Fotoempresas Photo Studio SL també es reserva el dret d’interrompre el servei a qualsevol usuari que no compleixi amb les Condicions Generals d’Ús o faci un ús no ètic, ofensiu, il·legal o no correcte dels continguts o serveis de fotoempresas.es

 

8-Sobre els Continguts

La informació que es recull en fotoempresas.es s’ofereix a l’usuari a efectes informatius.

 

9-Serveis Prestats per Tercers i Hipervincles (enllaços, links)

Fotoempresas Photo Studio SL no garanteix la veracitat, exactitud o disponibilitat de serveis prestats per tercers que s’exposin directament al portal de fotoempresas.es o als quals s’accedeixi des d’aquest portal a través de hipervínculos.

El portal fotoempresas.es pot incloure referències, publicitat o hipervincles de, o cap a, tercers en els espais publicitaris destinats a aquest efecte al portal. Fotoempresas Photo Studio SL no es farà responsable dels continguts o serveis oferts per aquestes terceres parts.
Els hipervínculos cap a qualsevol de les pàgines de fotoempresas.es no suposen acceptació o relació entre la pàgina d’origen (en la qual es troba l’hipervincle) i el portal fotoempresas.es o Fotoempresas Photo Studio SL.

Fotoempresas Photo Studio SL autoritza l’exposició de hipervincles en pàgines de tercers que enllacin amb les pàgines de fotoempresas.es, sempre que no continguin manifestacions falses o inexactes sobre els continguts o serveis del portal fotoempresas.es

Fotoempresas Photo Studio SL no autoritza l’exposició de hipervínculos que enllacin amb fotoempresas.es, o elements que facin referència de qualsevol tipus al portal de fotoempresas.es, en pàgines, llocs web o publicacions amb continguts il·lícits i/o contraris a la moral o ordre públic.

 

10-Tots els drets reservats

Els continguts (imatges, vídeos, sons, textos, elements multimèdia) que apareixen al portal de fotoempresas.es estan protegits per la Llei de Propietat Intel·lectual. Queda terminantment prohibida la reproducció, distribució i transformació d’aquesta propietat excepte autorització expressa per part de Fotoempresas Photo Studio SL.

Fotoempresas Photo Studio SL no es farà responsable de les infraccions que l’usuari pugui realitzar i que afectin als drets de tercers.

 

11-Protección de datos personales

Les dades personals dels usuaris que decideixin registrar-se en la corresponent base de dades del portal de fotoempresas.es seran utilitzats, entre d’altres, per a tractament estadístic, per fer possible serveis personalitzats del portal, per al manteniment i gestió de la relació amb l’usuari o per a l’enviament d’informació tècnica o comercial sobre els serveis que presta el portal, sempre amb el consentiment exprés de l’usuari.

Les bases de dades que utilitza fotoempresas.es compleixen amb la normativa de protecció de dades i estan inscrites en el corresponent Registre de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

El responsable de les bases de dades de fotoempresas.es és Fotoempresas Photo Studio SL.

Els usuaris tenen tots els drets que els confereix la llei en matèria de protecció de dades personals, entre els quals es troba el dret a consultar, modificar o cancel·lar les seves dades personals.

L’usuari autoritza que les seves dades de caràcter personal puguin ser facilitats als proveïdors dels serveis triats per l’usuari, els qui vindran obligats a utilitzar les seves dades, única i exclusivament, per donar compliment a fi del servei.

Conformement al que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades personals seran emmagatzemades en el nostre fitxer automatitzat amb la finalitat de remetre-li la informació sol·licitada. Vostè té dret a accedir a les seves dades emmagatzemades en el nostre fitxer de clients, rectificar-los, cancel·lar-los, així com oposar-se al seu tractament. Per exercitar el seu dret d’accés, modificació, cancel·lació o oposició al seu tractament li preguem el faci a través de correu electrònic (substitueixi [ARROVA] per @): info[ARROVA]fotoempresas.es

 

12-Llei aplicable i Jurisdicció

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de Fotoempresas Photo Studio SL.

This site is protected by WP-CopyRightPro